Plan hier je afspraak in.

Momenteel voeren wij enkel reparaties uit aan devices die nog binnen onze garantie vallen, hierdoor is het maken van een afspraak momenteel niet meer mogelijk. Wij hopen in de toekomst dit wel weer aan te bieden. Mocht uw device nog onder de garantie vallen neem dan even contact op met ons zodat wij u hierbij kunnen helpen.

 

Waarom bij Trixon repareren?

 

Trixon is van oorsprong een refurbished devices verkoper. Dat betekent dat er toestellen worden verkocht die ooit al gebruikt zijn. Hier worden alle apparaten voor verkoop ook getest en waar nodig is wordt er ook gerepareerd. 

Trixon heeft hierdoor al meerdere reparateurs in dienst die al jarenlange ervaring hebben met het repareren van verschillende devices. Hierdoor kunnen wij dit nu ook aanbieden aan mensen die alleen langskomen voor een reparatie. Op de onderstaande locatie aan de Popovstraat 48 in Zwolle.

  • Ma – Do: 10:00 -18:00
  • Vr- Za: 10:00 – 17:00
  • Zo: gesloten

Reviews van onze klanten.

Heel netjes in contact, materiaal is superstrak; dus geen klachten

Eline

Ik heb mij laten informeren door Bram die dit op een uitzonderlijk vriendelijke manier heeft gedaan. Alles in een kwartier overgezet van mijn oude naar nieuwe telefoon en klaar. Nu ben ik de gelukkige eigenaar van een praktische voordelige telefoon die bij mijn gebruik past!

Peter

Telefoon reparatie Zwolle

klantenservice@trixon.nl

Ma – Do: 10:00 – 18:00

Vr – Za: 10:00 – 17:00

Zo: Gesloten

Popovstraat 48, Zwolle

8013 RK Zwolle