Wie zijn wij

Trixon Zwolle

Wie zijn wij?

Hoe zijn wij begonnen?

Trixon is ruim 7 jaar geleden begonnen in Dronten als kleine startersonderneming. Door de jaren heen zijn wij een aantal keer verplaatst vanwege onze groei en reputatie in de regio. Hierdoor zijn wij naar Zwolle toegekomen en zitten wij momenteel al 5 jaar gevestigd in Zwolle. Daardoor is het mogelijk om altijd langs te komen wanneer u een afspraak heeft gemaakt.

Onze services

Door de jaren heen is er veel veranderd binnen Trixon, zo zijn er veel producten voor de verkoop er bij gekomen. Op deze manier kunnen klanten vaker het totaalpakket bij ons halen, zoals telefoon en laptop. Ook hebben we reparaties van iMacs, MacBook, desktops, laptops, iPhones, iPads & Samsungs, op ons genomen. dit omdat wij hier al 7 jaar ervaring in hebben kunnen wij ook reparaties aanbieden voor klanten. Daarnaast doen wij ook aan verkoop op maat voor bedrijven.

Verkoop van refurbished iPhones, iPads, Samsungs, iMacs, MacBook & laptops

Reparatie mogelijkheden voor zowel particulier als zakelijk

Zakelijke verkoop op maat aan bedrijven

Onze experts

Dit zijn onze experts in het repareren, ze helpen jouw graag met jouw reparatie.

Stan

Expert in iMacs & MacBooks

Joost

Expert in Laptops & computers

Bram

Expert in iPhones, iPad & Samsungs

Reviews van onze klanten.

Heel netjes in contact, materiaal is superstrak; dus geen klachten

Eline

Ik heb mij laten informeren door Bram die dit op een uitzonderlijk vriendelijke manier heeft gedaan. Alles in een kwartier overgezet van mijn oude naar nieuwe telefoon en klaar. Nu ben ik de gelukkige eigenaar van een praktische voordelige telefoon die bij mijn gebruik past!

Peter

TRIXON ZWOLLE

Wij helpen je graag met jouw reparatie!